Op pad met Swinckels

Ga er zo vaak mogelijk op uit met uw Swinckels fiets!

Fietsen is een uitstekende manier om de zinnen te verzetten, om spelenderwijs te bewegen en daarmee aan uw conditie en gewicht te werken. Er is niets op tegen om gewoon te beginnen met fietsen en wanneer het u wat lijkt een afslag te nemen en te zien waar u uitkomt, maar voor hen die iets meer zekerheid willen op hun fietstochten is het volgen van een bewegwijzerde route wel zo handig.

U zult tijdens uw ritjes wellicht de bordjes met 'knooppunt XX' en een pijl opmerken. In het hele land zijn deze knooppunten vastgelegd en u kunt met bepaalde apps of op wegenkaarten uw eigen routes uitstippelen langs de knooppunten. De knooppunten zijn over het algemeen door verkeersluwe, landschappelijk aantrekkelijk gelegen wegen met elkaar verbonden. U kunt er van op aan dat uw eigen knooppuntenroute een mooie fietstocht zal opleveren.  Een handige routeplanner voor knooppuntenroutes is te vinden op de site van de fietsersbond: klik hier.

Ook zijn er nog steeds prachtige routes te vinden die al langer bestaan. De zeskantige routebordjes zijn inmiddels vrijwel verdwenen en vervangen door knooppuntenbordjes. De routes worden jaarlijks voor de ANWB gecontroleerd door enthousiaste fietsfanaten. Hieronder hebben we er een paar op een rijtje gezet. U vindt ze allemaal op de website van de ANWB: klik hier.

Wij wensen u vele plezierige kilometers op uw Swinckels fiets!

geesterambachtroute    graafschaproute    populierenroute

Geestmerambachtroute; Graafschaproute; Populierenroute